Gestorven maar eeuwig levend

Laatste nieuws
  • Aanstaande zondag spreekt Bernard van de Vegt over 'Geef je over'. De jeugd krijgt voorrang bij de inschrijving voor deze dienst. De jeugdleiders hebben dit al bij hun groepen aangegeven en via deze mededeling nog een extra aanmoediging. Nodig ook andere jeugd en jeugdigen in je omgeving uit, weet dat ze van harte welkom zijn.
  • Misschien heb je het zondag in het nieuws gelezen: 4 christelijke gemeenten in Nigeria zijn door Fulani-herders aangevallen. Vele kerkgangers zijn gruwelijk verwond of vermoord. Het raakte me op 2 manieren. Allereerst heb ik juist in dat gebied van Nigeria een paar maanden stage gelopen en mijn eindscriptie geschreven. Ik heb de dorpjes bezocht, begrafenissen meegemaakt en de vaak lange kerkdiensten bijgewoond.
  • De laatste tijd zien we een enorme verbetering van de Corona-cijfers waarop het beleid en de maatregelen van de overheid zijn gebaseerd. De Corona besmettingen dalen sterk evenals de ziekenhuis opnames. Uit onderzoek blijkt dat inmiddels 54% van de Nederlandse bevolking antistoffen heeft tegen Corona.
livestreams